Om

Sanne Fjalland KnitWear® webshoppen blev etableret i sensommeren 2016 og er min platform, hvorfra jeg producerer og sælger opskrifter og garn til håndlavet tøj, som du selv kan strikke.
Mit design under brandet Sanne Fjalland KnitWear® er båret frem, af lysten til at arbejde med design af tøj i kombination med et gammelt håndværk.
Mine strikdesigns udvikles og sælges sammen med smukt garn, i farver der er udvalgt og indfarvet med største omhu.
Min hovedkvalitet er en 2-trådet lammeuld, spundet og indfarvet på det gamle familiedrevne Henrichsens Uldspinderi i Skive.
Alle materialer jeg arbejder med, er valgt ud fra at tøjet konstrueres til, og strikkes i garn af meget høj kvalitet.
Mit nære samarbejde med mine leverandører og mine mange års erfaring fra garnbranchen sikrer, at tøjet også opfylder mine værdier vedrørende ansvarlig produktion.
Her kan du læse om kvalitetsmærkningen af Sanne Fjalland KnitWear® 100 % pure new wool: Woolintegrity.com/Brand-Partners…

Min baggrund:
Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft en fuldstændig passioneret tilgang til strik, syning og det håndværk det er at fremstille tøj. Jeg har altid lavet tøj, først til mig selv og senere, via min uddannelse, også til andre mennesker.
Jeg er uddannet Designer fra TEKO Herning / Via Design. Uddannelsen er en 4-årig designuddannelse der kvalificerer til et job som designer, enten i tøjindustrien eller andet relateret indenfor design.
Siden 2002 har jeg arbejdet fuldtids som strikdesigner og har igennem årene som freelance strikdesigner leveret hundredvis af strikkeopskrifter til den skandinaviske garnbranche.

Håndværket:
Kvalitet har altid betydet mere for mig end kvantitet, og den røde tråd igennem mit arbejde med design af strik, er min fascination af håndværk og håndlavede produkter.
Et håndlavet produkt er unikt.
Det rummer en fortælling om omhu, passion og at et menneske har brugt sin kostbare tid på at fremstille det.
I mit arbejde med design af håndstrik, kombinerer jeg min tekniske viden indenfor konstruktion og produktudvikling med min altoverskyggende passion for håndlavet tøj.

Jeg har et oprigtigt ønske om at du, når du vælger et af mine strikdesign, får et stykke strik du kan glæde dig over at have i din garderobe, og som du har lyst til at bruge længe.

Sanne Fjalland
Uddannet Designer / Produktudvikler TEKO/VIA Design, Herning.
Strikdesigner siden 2002.

Wool Integrity