Om

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft en fuldstændig passioneret tilgang til strik, syning og det håndværk det er at fremstille tøj. Jeg har altid lavet tøj, først til mig selv og senere via min uddannelse, også til andre mennesker.
Jeg er uddannet Designer fra TEKO Herning / Via Design. Uddannelsen er en 4-årig designuddannelse der kvalificerer til et job som designer, enten i tøjindustrien eller andet relateret indenfor design.
Jeg har siden 2002 arbejdet fuldtids som strikdesigner og har igennem årene som freelance strikdesigner leveret hundredvis af strikkeopskrifter til den skandinaviske garnbranche.

Kvalitet har altid betydet mere for mig end kvantitet og for mig falder det helt i tråd med min livslange fascination af håndværk og håndlavede produkter. Et håndlavet produkt er unikt. Det rummer en fortælling om omhu, passion og at et menneske har brugt sin kostbare tid på at fremstille det.

I mit arbejde med design af håndstrik kan jeg kombinere min tekniske viden indenfor konstruktion og produktudvikling med min altoverskyggende passion for håndlavet tøj.

I august 2016 lancerede jeg Sanne Fjalland KnitWear.
Mit design under brandet Sanne Fjalland Knitwear er båret frem af lysten til at arbejde med design af tøj i kombination med et ældgammelt håndværk. Her får produktudvikleren i mig afløb for glæden ved at arbejde med et produkt fra første idé til helt færdigt strikdesign, foto og layout.
Alle mine strikmodeller udvikles og sælges sammen med garn i de bedste kvaliteter.
Garnet er valgt ud fra at strikmodellerne strikkes i bedste kvalitet, i den garnkvalitet de er konstrueret til. Jeg har et oprigtigt ønske om at du, når du vælger et af mine strikdesign, får et stykke strik du kan glæde dig over at have i din garderobe og som du har lyst til at bruge i lang tid.

Velkommen til…

Underskrift

Sanne Fjalland
Uddannet Designer / Produktudvikler TEKO/VIA Design, Herning.
Strikdesigner siden 2002.

Sanne Fjalland