Om

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg lavet tøj.
I første omgang til mig selv, men senere via min uddannelse og mit erhverv som designer, også til andre mennesker. Siden 2003 har jeg udelukkende arbejdet med design af håndstrik, og som freelance designer har jeg løst mange og forskelligartede opgaver, for en bred vifte af den skandinaviske garnbranche.

Kvalitet har altid betydet mere for mig end kvantitet, og for mig, falder det helt i tråd med min livslange fascination af håndværk og håndlavede produkter. Et håndlavet produkt er unikt. Det rummer en fortælling om omhu, passion og at et menneske har brugt sin kostbare tid på at fremstille det.

Det er ikke længere nødvendigt at vi fremstiller noget i hånden, for det meste af det vi har brug for kan masseproduceres, ofte til meget billigere penge, end det er muligt selv, at fremstille det i hånden. Men for mig, er det vigtigt at holde fast i nødvendigheden af, at noget af det jeg omgiver mig med, skal være produceret i hånden. De håndlavede ting skifter jeg ikke så nemt ud, for de betyder så meget mere for mig, Tøjet jeg laver til mig selv, skal holde mere end en enkelt sæson, hvilket stiller krav til, at materialet skal være af bedste kvalitet. Tøjets design skal være en spejling af tiden, men uden at designet dog er en flygtig trend som hurtig erstattes af en ny.

Det er baggrunden for min egen strikdesign-linie som jeg har valgt at kalde Sanne Fjalland KnitWear.

Mit strikdesign sælger jeg som strikkekit fra min webshop. Et strikkekit indeholder strikkeopskrift med tilhørende garn efter eget farvevalg.

Garnet er valgt ud fra at strikmodellerne strikkes i bedste kvalitet, i den garnkvalitet de er konstrueret til. Jeg har et oprigtigt ønske om at du, når du vælger et af mine strikkekit, får et stykke strik du kan glæde dig over at have i din garderobe og som du har lyst til at bruge i lang tid.

Velkommen til…

Underskrift

Sanne Fjalland
Uddannet Designer / Produktudvikler TEKO/VIA Design, Herning.
Strikdesigner siden 2003.

Sanne Fjalland